Menu PINO to kompozycja dań powszechnie znanych i lubianych (tj. steki, makarony, pizze i burgery), ale również dopracowanych do perfekcji dań z najwyższej półki (potrawy na bazie owoców morza, ryb, podrobów, najdelikatniejszych mięs). Zarówno pierwsze, jak i drugie wyróżnia dbałość o szczegół: regionalne, świeże i aromatyczne składniki, najlepsze techniki kulinarne i estetyka podania.
W naszej karcie znajdziecie Państwo pozycje wegetariańskie oraz zdrowe i kolorowe dania dla dzieci.
KOZI SER Z CRUDO KARMELIZOWANY KOZI SER, SZYNKA DŁUGODOJRZEWAJĄCA, MARYNOWANE BURAKI, DRESSING BALSAMICZNY, GRANAT, PIECZYWO | 30zł |
DORSZ GRAVLAX MARYNOWANY FILET, PLACUSZKI Z MARCHEWKI I CUKINII, AIOLI Z SUSZONYCH POMIDORÓW, BÓB, PALONE POMIDORY KOKTAJLOWE Z TYMIANKIEM, DRESSING SZPINAKOWY, PIECZYWO | 31zł |
PIEROŻKI Z BOBEM BÓB Z POMIDORAMI, GRANA PADANO, MUS Z BIAŁEJ KAPUSTY Z CZARNUSZKĄ, BAZYLIOWA TAPENADA Z ORZESZKAMI ZIEMNYMI I CHILI | 28zł |
TATAR Z POLĘDWICY POLĘDWICA WOŁOWA, SUSZONE POMIDORY, CEBULA, SZCZYPIOREK, KAPAR, KOGEL MOGEL Z ŻÓŁTKA, SAŁATKA Z KISZONEGO OGÓRKA Z CIECIERZYCĄ I ZIARNAMI GORCZYCY, PUDER Z SUSZONEJ WOŁOWINY, CZARNUSZKA, PIECZYWO NA ZAKWASIE | 38zł |
“Kuchnia, którą preferuję to proste smaki, które odpowiednio ze sobą połączone dają spektakularne efekty. Inspiruje mnie styl skandynawski-lekki, prosty, ale równocześnie bardzo nowoczesny. PINO to kuchnia prosta a jednocześnie nietypowa, regionalna a jednak z pierwiastkiem globalnym, nowoczesna, ale też z nutą tradycji.”
Krzysztof Salawa, Szef Kuchni PINO - TWITTER
Nasza strona używa plików cookies. Klikając "Akceptuję" lub korzystając dalej z serwisu www.restauracjapino.pl, wyrażają Państwo zgodę na Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies serwisu www.restauracjapino.pl. Więcej informacji znajdą Państwo na stronie Polityka prywatności i wykorzystania plików cookies