Menu PINO to kompozycja dań powszechnie znanych i lubianych (tj. steki, makarony, pizze i burgery), ale również dopracowanych do perfekcji dań z najwyższej półki (potrawy na bazie owoców morza, ryb, podrobów, najdelikatniejszych mięs). Zarówno pierwsze, jak i drugie wyróżnia dbałość o szczegół: regionalne, świeże i aromatyczne składniki, najlepsze techniki kulinarne i estetyka podania.
W naszej karcie znajdziecie Państwo pozycje wegetariańskie oraz zdrowe i kolorowe dania dla dzieci.
BALLANTINE'S | 16zł |
JAMESON | 16zł |
JACK DANIEL'S HONEY, FIRE, RYE, APPLE | 18zł |
GLENDRONACH 12YO | 30zł |
THE BEN RIACH HEART OF SPEYSIDE | 26zł |
GLENGLASSAUGH TORFA | 28zł |
GENTLEMAN JACK | 23zł |
JACK DANIEL'S SINGLE BARREL | 28zł |
WOODFORD RESERVE | 26zł |
BENRIACH 10 X0 | 27zł |
GLENDRONACH 18YO | 59zł |
GLENGLASSAUGH REVIVAL | 31zł |
GLENGLASSAUGH EVOLUTION | 31zł |
“Kuchnia, którą preferuję to proste smaki, które odpowiednio ze sobą połączone dają spektakularne efekty. Inspiruje mnie styl skandynawski-lekki, prosty, ale równocześnie bardzo nowoczesny. PINO to kuchnia prosta a jednocześnie nietypowa, regionalna a jednak z pierwiastkiem globalnym, nowoczesna, ale też z nutą tradycji.”
Krzysztof Salawa, Szef Kuchni PINO - TWITTER
Nasza strona używa plików cookies. Klikając "Akceptuję" lub korzystając dalej z serwisu www.restauracjapino.pl, wyrażają Państwo zgodę na Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies serwisu www.restauracjapino.pl. Więcej informacji znajdą Państwo na stronie Polityka prywatności i wykorzystania plików cookies